Wij stellen het zeer op prijs indien u melding wil maken van deze annuleringen annex verplaatsingen



Geachte heer, mevrouw,
Naast al het persoonlijk leed voor de getroffenen door het Corona virus zijn het voor alle organisatoren geen leuke tijden. Wij stellen het op prijs indien jullie melding zouden willen maken van de maatregelen rondom onze evenementen.
Persbericht
3 april 2020

Schemerstad en LeidenWalk naar 2021, Leidse Draaiorgeldag en Verhalen van de stad naar najaar

De uitbraak van het Coronavirus heeft gevolgen van de door ProKwadraat georganiseerde evenementen: Schemerstad, Verhalen van de stad, Leidse Draaiorgeldag, LeidenWalk en de Lentebierwandeling.

Schemerstad naar 2021

Gezien de omstandigheden is het niet mogelijk om op 5 en 6 juni 2020 Schemerstad te organiseren. De organisatoren en theatermakers hebben onvoldoende mogelijkheden om zich optimaal voor te bereiden. Verplaatsing naar het najaar van 2020 is gezien de overvolle festivalkalender niet mogelijk en wenselijk. De organisatie schuift het programma daarom van 2020 door naar 2021. Schemerstad zal dan plaatsvinden op vrijdag 4 en zaterdag 5 juni 2021.

Verplaatsing Leidse Draaiorgeldag en Verhalen van de stad naar najaar

De Leidse Draaiorgeldag en Verhalen van de stad (5 april 2020) worden verplaatst naar een nader te bepalen datum. Wij kijken in overleg met de gemeente Leiden naar een nieuwe datum na de zomervakantie.

Lentebierwandeling uitgesteld

Op 19 april 2020 stond de Lentebierwandeling op de kalender. Deze wandeling wordt uitgesteld naar een datum later dit jaar of gecombineerd met andere bierwandeling. Meer informatie volgt.

LeidenWalk naar 2021

Ook de Groepswijzer.nl LeidenWalk die op 19 april zou worden gehouden is uitgesteld naar 2021. Zoals ieder jaar start de wandeling dan weer in de tuin van Museum Volkenkunde.

Meer informatie:

Kijk voor meer informatie over de evenementen op www.prokwadraat.nl.


Voor meer informatie over Schemerstad, Verhalen van de Stad, Lentebierwandeling, LeidenWalk en de Leidse Draaiorgeldag kunt u contact opnemen met stichting CTV Zuid-Holland/ProKwadraat in de persoon van Frank van Leeuwen - 071-5233485. Kijk voor fotomateriaal op onze google-drive voor rechtenvrije foto's van onze evenementen.

Met vriendelijke groet,
ProKwadraat-Groepswijzer.nl

Frank van Leeuwen
071-5233485
frank@prokwadraat.nl

Kijk voor leuke groepsuitjes op www.groepswijzer.nl
Kijk voor onze webshop, nieuws en activiteiten op www.prokwadraat.nl

ProKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert onder meer:
Bierwandeling Leiden
Schemerstad
Verhalen van de stad
LeidenWalk

 

PVTracking